Skip til primært indhold

Job ved Specialcenter Syddanmark

Specialcenter Syddanmark er en attraktiv arbejdsplads hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, udvikling og kvalitet samt en åben og tillidsvækkende dialog på tværs af organisationen.

Vi tilbyder dig 

Hos Specialcenter Syddanmark kan vi tilbyde dig et arbejdsmiljø, hvor det vægtes højt at have gode kollegaer med højt engagement omkring sig. Sammen løfter vi i flok, og derfor er samarbejde og fællesskab nøgleord i dagligdagen.

Arbejdsmiljø, trivsel og glæde er vigtigt, og vi arbejder for at alle har en god balance mellem arbejdslivet og privatlivet. Vores fornemmeste opgave som ansat, er at støtte borgerne, og det er nødvendigt med personale i alle døgnets 24 timer på afdelingerne hver dag. 

Uanset hvilken af vores 6 afdelinger du arbejder i, så vil du være en del af en arbejdsplads, hvor to dage ikke er ens. 

Kompetenceudvikling 

Hos Specialcenter Syddanmark tilbyder vi gode efteruddannelsesmuligheder og interne kurser. Vi igangsætter et stort kompetenceudviklingsforløb, som begynder i marts 2023. 

Find ledige job

Når der er ledige stillinger hos Specialcenter Syddanmark, så bliver de offentliggjort på Region Syddanmarks jobliste. Det er også muligt at finde ledige jobs på diverse jobportaler som Indeed eller Ofir.

APPFWU01V